HG – Helemaal Gezond is opgericht door mij: Hilde Gooiker. Door mijn eigen passie en ervaringen met sport, voeding en mentale veerkracht ben ik dit bedrijf begonnen. Na het afronden van de hoge hotelschool in Leeuwarden ben ik aan de slag gegaan in de Hotellerie.

Na een aantal jaren in de Hotellerie te hebben gewerkt besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde meer bijdragen aan een gezondere samenleving en meer voor de mens betekenen. Zo begon ik ook aan mijn eigen reis op weg naar een bodybuilding wedstrijd. Qua baan kwam ik bij een bedrijfsfitnessaanbieder terecht en uiteindelijk bij het hoofdkantoor van Fit For Free & SportCity als Manager Personal Coach. Tijdens deze banen ben ik me verder gaan scholen op het gebied van beweging en voeding en heb ik mijn Fitness Trainer A diploma gehaald en BGN Gewichtsconsulente opleiding.

Nu wil ik graag andere mensen helpen op weg naar een gezonde leefstijl. Door mijn eigen ervaringen en mijn vergaarde kennis ben ik de juiste persoon om je te begeleiden. Als alleenstaande moeder vind ik het voornamelijk erg leuk mensen te helpen bij het balans vinden tussen ouder zijn en voor jezelf kiezen. Door middel van coaching op het gebied van leefstijl help ik je graag bij gezonde keuzes maken voor qua voeding en om rust momenten voor jezelf te vinden. Om uiteindelijk een gezondere versie van jezelf te krijgen. Heb je hulp nodig bij deze balans en zou je graag aan je gezondheid werken neem dan contact met mij op.