HG – Helemaal Gezond is opgericht door mij: Hilde Gooiker. Door mijn eigen ervaringen met sport, voeding en mentale veerkracht ben ik dit bedrijf begonnen. Op de middelbare school twijfelde ik tussen 3 richtingen die mijn interesse hadden fysiotherapie, psychologie en hotellerie. In eerste instantie heb ik voor het laatste gekozen en ben naar de Hoge Hotelschool gegaan in leeuwarden welke studie ik heb afgerond.

Naar een aantal jaren in de Hotellerie te hebben gewerkt besloot ik het roer om te gooien zodat ik meer kon bijdragen aan de gezondheid van de mens. Zo begon ik ook aan mijn eigen reis op weg naar een bodybuilding wedstrijd. Qua baan kwam ik bij een bedrijfsfitnessaanbieder terecht en uiteindelijk bij het hoofdkantoor van Fit For Free & SportCity als Manager Personal Coach. Tijdens deze banen ben ik me verder gaan scholen op het gebied van beweging en voeding en heb ik mijn Fitness Trainer A diploma gehaald en BGN Gewichtsconsulente opleiding.

Nu wil ik naast mijn baan als Manager Personal Coach andere mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Door mijn eigen ervaringen en mijn vergaarde kennis wil ik je graag helpen. Als alleenstaande moeder vind ik het voornamelijk erg leuk om mensen te helpen bij het balans vinden tussen ouder zijn en voor jezelf kiezen. Door middel van coaching op leefstijl help ik je graag op de gebieden van beweging voeding en ontspanning naar een gezondere versie van jezelf. Heb je hulp nodig bij deze balans en zou je graag aan je gezondheid werken dan help ik je graag.