HG – Helemaal Gezond is opgericht door mij: Hilde Gooiker. Door mijn eigen ervaringen met sport, voeding en mentale veerkracht ben ik dit bedrijf begonnen. Op de middelbare school twijfelde ik tussen 3 richtingen die mijn interesse hadden fysiotherapie, psychologie en hotellerie. In eerste instantie heb ik voor het laatste gekozen en ben naar de Hoge Hotelschool gegaan in leeuwarden welke studie ik heb afgerond.

Naar een aantal jaren in de Hotellerie te hebben gewerkt besloot ik het roer om te gooien zodat ik meer kon bijdragen aan de gezondheid van de mens. Zo begon ik ook aan mijn eigen reis op weg naar een bodybuilding wedstrijd. Qua baan kwam ik bij een bedrijfsfitnessaanbieder terecht en uiteindelijk bij het hoofdkantoor van Fit For Free & SportCity als Manager Personal Coach. Tijdens deze banen ben ik me verder gaan scholen op het gebied van beweging en voeding en heb ik mijn Fitness Trainer A diploma gehaald en BGN Gewichtsconsulente opleiding.

Nu wil ik graag andere mensen helpen op weg naar een gezonde leefstijl. Door mijn eigen ervaringen en mijn vergaarde kennis ben ik de juiste persoon om je te begeleiden. Als alleenstaande moeder vind ik het voornamelijk erg leuk mensen te helpen bij het balans vinden tussen ouder zijn en voor jezelf kiezen. Door middel van coaching op het gebied van leefstijl help ik je graag bij het verbeteren in het krijgen van meer beweging, keuzes maken voor gezonde voeding en rust momenten voor jezelf te vinden. Om uiteindelijk een gezondere versie van jezelf te krijgen. Heb je hulp nodig bij deze balans en zou je graag aan je gezondheid werken dan help ik je graag.